ouder-Kindzondag, 10 maart 2019

Op zondag 10 maart van 9.30 tot 13.30 organiseren we de tweede Ouder-Kindzondag voor ouders van kinderen tot 15 jaar in de kerk van Wytgaard.

Voor de kinderen tot 10 jaar is er een eigen viering in de parochiezaal, terwijl de oudere kinderen met hun ouders mee kunnen vieren in de kerk. Daarna komen we in verschillende groepen bij elkaar: de kinderen tot 10 jaar, de tieners en de ouders.

We hopen op deze manier ouders de kans te geven om met elkaar in gesprek te gaan over vragen die hun bezighouden rond geloof, zin, opvoeding en relatie. In de drukte van alledag is daar vaak weinig ruimte voor.

We sluiten de bijeenkomst af met een gezamenlijke broodmaaltijd met alle ouders en kinderen om half 1 in de parochiezaal.
U kunt zich het liefst voor 6 maart aanmelden voor de bijeenkomst via het kerkelijkbureau@sintvitusparochie.nl zodat we weten hoeveel brood er moet komen.