25-05 wandeling door de wijk Bloemenbuurt-Oldegalileën

Op zaterdag 25 mei wordt er een wandeling georganiseerd in de wijk Oldegalileën-Bloemenbuurt. Het doel van de wandeling is dat de buurtbewoners de wijk en de wijkbewoners beter leren kennen op een leuke manier. Deze keer is het een wandeling waarbij wijkbewoners kunst en hobby aan elkaar laten zien tijdens de wandeling en aan het eind van de wandeling ook op een hobbymarkt.
De wandeling start om 13.00 uur in Huize sint Jozef (Eestraat) en eindigt in de Fonteinkerk (Goudenregenstraat). Ook parochianen uit de wijk worden van harte uitgenodigd mee te wandelen! Of om hun hobby te laten zien.

Informatie bij pastor Germa Kamsma-Kunst, pastor.kamsma@sintvitusparochie.nl of 06-12804205. Opgeven bij kerkelijkbureau@sintvitusparochie.nl