Vieringen Goede Week / Pasen /Beloken Pasen

Hierbij alle vieringen vanaf 27 maart, het weekend van Palmpasen t/m Beloken Pasen 11 april.

AVONDKLOK
Bij de planning van de paasplechtigheden speelde de avondklok ons parten: blijft de klok van kracht of vervalt hij? Inmiddels is duidelijk dat de avondklok blijft, al gaat hij tijdens het Paastriduüm pas om 22.00 uur in. Mede door de avondklok is het vieringenrooster aangepast.

Vanwege corona mogen er niet meer dan 30 personen per viering in de kerk aanwezig zijn. Voor een aantal plechtigheden is het noodzakelijk dat u zich vooraf opgeeft; bij een aantal vieringen kunt u uw gegevens bij binnenkomst in de kerk melden en enkele vieringen zijn besloten. Sommige vieringen worden gestreamd. Ook dat staat in het overzicht.

Bij de vieringen waarvoor gereserveerd moet worden, staat aangegeven wanneer u zich kunt opgeven. Klikt u op de viering van uw keuze dan komt u terecht in het aanmeldingsscherm voor die viering. Klikt u op een viering die al volgeboekt is of klikt u vóór of ná de reserveringsperiode, dan krijgt u een melding dat de pagina niet meer of nog niet beschikbaar is.

Hoe kunt u zich aanmelden

1. Klik voor aanmelding op de viering van uw keuze.
2. U komt dan op het aanmeldformulier voor die viering.
3. Vul dat in en verstuur.
4. U krijgt bericht terug of er plaats voor u is of niet.
5. Is er geen plaats meer in die viering, kies dan voor een andere viering.

ALLE VIERINGEN VAN PALMPASEN T/M BELOKEN PASEN

PALMPASEN

• zaterdag 27 mrt. – 14-16.00 uur Bonifatiuskerk: gelegenheid tot ophalen palmtakjes en paasbroden
  • zaterdag 27 mrt. – 10.00 u. St. Jozef, alleen voor bewoners
  • zaterdag 27 mrt. – 19.00 uur Dominicuskerk, Euch. B.v.d.Wal / G.Kamsma, streaming eerder opgenomen KinderPalmpaasspel
  • zondag 28 mrt. – 9.30 uur (wijziging) verplaatst van Martinuskerk naar Maria ten Hemelopneming, Wytgaard, Euch. B.v.d.Wal / G.Kamsma – reservering niet nodig
  • zondag 28 mrt. – 11.00 uur Bonifatiuskerk, Euch. B.v.d.Wal / G.Kamsma

GOEDE WEEK

• Maandag 29 mrt. – 19.00 u. Dominicuskerk
    Eucharistie B. v. d. Wal,
  • woensdag 31 mrt. – 14-16.00 uur Bonifatiuskerk: gelegenheid tot ophalen palmtakjes en paasbroden
  • Woensdag 31 mrt. – 18.30 u. Dominicuskerk,
    stille aanbidding, aansluitend Euch.

WITTE DONDERDAG – 1 APRIL

• 10.30 uur Dominicuskerk – Chrismamis, besloten viering / livestream
  • 19.00 uur Dominicuskerk – Euch. Bisschop + team / livestream VOL
  • tot 21.00 uur Dominicuskerk stille aanbidding,

GOEDE VRIJDAG – 2 APRIL
voor alle plechtigheden op Goede Vrijdag kunt u bloemen meenemen

• 10.00 uur Dominicuskerk – Kruisweg 1e communicanten, besloten viering.
  • kruisweg St. Jozef, vervalt
  • 15.00 uur Maria ten Hemelopn.- Kruisweg liturgiegroep,
  • 15.00 uur Martinuskerk – Kruisweg liturgiegroep,
  • 15.00 uur Bonifatiuskerk – Kruisweg B.v.d.Wal VOL
  • 15.00 uur Dominicuskerk – Kruisweg (m.n. voor kinderen) G.Kamsma
  • 19.00 uur Dominicuskerk – Kruishulde Bisschop + team – VOL

PAASWAKE – ZATERDAG 3 APRIL

EERSTE PAASDAG – ZONDAG 4 APRIL

TWEEDE PAASDAG – MAANDAG 5 APRIL

• 10.00 uur Dominicuskerk – Euch. B.v.d.Wal
    reserveren kan van zondag 28 mrt. 11.30 u. tot vrijdag 2 apr. 11u.

WEEKDAGEN

• Di.   6 apr. – Martinuskerk – geen viering
  • Wo. 7 apr. – Dominicuskerk – geen viering
  • Do. 8 apr. 19.00 u.Maria ten Hemelopn.- Euch. reservering vooraf niet nodig.
  • Vr.  9 apr. 9.30 u. – Bonifatiuskerk – Eucharistie reservering vooraf niet nodig.

BELOKEN PASEN

• za. 10 apr. – 19.00 uDominicuskerk, Eucharistie, B.v.d.Wal, streaming video ‘Pasen in de Bonifatius’.
    reserveren kan van zondag 4 apr. 11.30 u. tot vrijdag 9 apr. 11 u.
  • zo. 11 apr. – 9.30 uur Maria ten Hemelopn., Eucharistie, B.v.d.Wal, reservering niet nodig
  • zo. 11 apr.11.00 uur Bonifatiuskerk, Eucharistie, B.v.d.Wal,
    reserveren kan van zondag 4 apr. 11.30 u. tot vrijdag 9 apr. 11 u.

NIEUW OP DE JEUGDPAGINA

• Een link naar het pdf ‘Hoe maak ik een palmpaasstok’
  • Paginanummer waarop de ouders de huisliturgie voor kinderen op Palmpasen kunnen vinden, toegevoegd onder het kopje huisliturgie voor kinderen.
  • Streaming eerder opgenomen Kinder-Palmpaasspel. Deze link gaat online op zaterdag 27 maart, 19.00 uur. Ga hiervoor naar onze YouTubepagina op de pagina welkom.
  • Klik hier voor de link naar de jeugdpagina>>>