activiteiten Titus Brandsma Huis februari 2023

Woensdag 1 februari 20.00 uur
Een avond van de Elisabethgroep bedoeld voor eenieder die belangstelling heeft voor franciscaanse spiritualiteit. Onder leiding van Peter Vermaat met als onderwerp apocalyptiek in de tijd van Franciscus.

Donderdag 2 februari 19.30 uur Egypte, lezing door Jancko van der Weide.
Hij bezocht vele malen dit fascinerende land met haar rijke geschiedenis en antieke kunst. Deze avond neemt hij u met beelden en meeslepende verhalen mee op reis naar Egypte.

Woensdag 15 februari 19.30 uur in de parochiezaal van Wytgaard
Boeren en burgers   parochiecafé. Een avond met vier sprekers met hun eigen korte verhaal waarover in groepen verder gesproken wordt.

Dinsdag 7 februari om 13.00 uur Peter Vermaat over het evangelie van Lucas.

Woensdag 8 februari om 14.00 uur en om 19.30 uur
Synodale dialoog, dit keer over ‘Gezag en participatie’ onder leiding van de pastores.

Dinsdag 21 februari om 10.00 uur Paulus: bijbelcursus door Chris Hoogland.

U bent van harte welkom!

Aanmelding is verplicht en dat kan via e-mail of telefonisch.

Meer informatie over deze en andere activiteiten in het Titus Brandsma Huis vindt u op www.sintvitusparochie.nl/leerhuis

Elke ochtend door de week van 9.30-11.30 uur welkom voor koffie en gezelligheid aanmelden niet nodig!