bijbels gezocht!

De bibliotheek van de parochie is op zoek naar bijbels. Misschien heeft u thuis nog een bijbel liggen. Als u er één heeft, lees hem dan vooral zelf. Als u er meerdere heeft, dan zijn we er als biebcommissie heel erg blij mee om een exemplaar te ontvangen.

Vaak wordt er bij de lezingen ´s ochtends of ´s avonds een bijbel gebruikt. Wie geen bijbel heeft of hem vergeten heeft mee te nemen, leent hem dan uit de boekenkast in het Titus Brandsmahuis. Helaas zijn er nu bijna geen bijbels meer te vinden.

We vinden het zonde om nieuwe bijbels aan te schaffen als er bij parochianen ongebruikte bijbels in de kast staan. Daarom deze oproep aan u allen. We zoeken bij voorkeur bijbels die vanaf 1995 zijn uitgegeven, omdat deze uitgaan van de nieuwste inzichten op het gebied van vertalen en bijbelkennis.

U kunt uw bijbel neerleggen in de boekenkast in de Vituszaal of u kunt even contact opnemen met pastor Lysbeth Minnema. We kunnen uw bijbel ook bij u op komen halen als brengen een probleem is. Alvast heel veel dank!
Biebcommissie Sint-Vitusparochie