collecte en giften via QR-code

scan of klik

Het coronavirus drukt een zware stempel op de hele samenleving en ook op onze geloofsgemeenschappen. Al een hele tijd zijn vieringen maar beperkt toegankelijk. Dit is ook merkbaar aan de inkomsten uit collectes en giften. Wij begrijpen best dat u hier niet direct aan denkt of dat u het lastig vindt om online te regelen. Daarom willen wij het onder uw aandacht brengen en het doneren vergemakkelijken.

Vanaf Pinksteren gaan we ook communiceren in QR-codes. U kunt dan eenvoudiger digitaal geld overmaken naar de Sint Vitusparochie. Er zal een QR-code achter op de liturgieboekjes en op posters in de kerk te vinden zijn, zodat u ook in de kerk geld kunt geven, zonder dat u contant geld bij u heeft.
Nu al kunt u op de website gebruik maken van de QR-code, zodat uw collecte/gift ook op die manier bij de gewenste locatie kan worden bijgeboekt.

Via de QR-code bij dit bericht komt u op de betaalpagina van de Sint-Vitus-website. Hier kunt u kiezen voor welke locatie uw bijdrage bestemd is!

Het betaalverzoek waarnaar u wordt doorverwezen is standaard ingesteld op € 1, maar dit bedrag kan door u zelf worden aangepast.

Hoe scant u de QR Code

• de camera van uw iPhone of iPad.
  • de camera van uw Android-toestel. Werkt dat niet meteen? Installeer dan een gratis QR-scanner app (bijvoorbeeld de app QR Code Reader).
  • de bank App: log in en klik op Scan QR.

Wij hopen het zo voor u te vereenvoudigen en danken u alvast voor uw giften!