Dienstenveiling op de Vitusdag

Zoals eerder aangekondigd, wordt er aansluitend aan de viering op de Vitusdag, zondag 12 September, een Dienstenveiling georganiseerd ten behoeve van het Titus Brandsma Huis, specifiek de inrichting van de Franciscuszaal. De eerste aanmeldingen voor diensten zijn binnen – dus we willen u graag inspireren!

Aangeboden diensten

Wilt u genieten van de familie koolmees in uw tuin? Bied dan op een zelfgemaakt nestkastje! Of gaat u er liever op uit? En spreekt een middag of avond spelletjes spelen u aan? Ook dat kan.

Ook een iets actievere dienst wordt aangeboden: U kunt deelnemen aan een exclusieve rondleiding door Oud Leeuwarden met een gids!

Of heeft u (of iemand in uw gezin) behoefte aan een bijles rekenen? Deze vaardigheid wordt 3x aangeboden voor 45 minuten door een ervaren leerkracht,voor een leerling van de basisschool, voortgezet onderwijs of volwassenenonderwijs!

Maar ook de creatieve hoek is reeds vertegenwoordigd: u kunt bieden op een albasten beeld!

Tot slot wordt er onder de parochianen ook gedacht aan de inwendige mens: Dat kan door te bieden op een etentje voor 2 personen. Of zelfgemaakte biologische yoghurt! Dat klinkt nu al lekker!

Ook iets aanbieden?
Het is fantastisch dat er al zoveel parochianen hun talenten willen delen! Ook u wordt in de gelegenheid gesteld om een “dienst” aan te leveren bij de werkgroep. Dat wil zeggen, dat u iets voor een ander wilt doen. Nog een aantal aanvullingen op bovenstaand ter inspiratie: Tuinieren, ramen wassen, zelfgemaakte kaarten, een verrassingsuitje organiseren, een picknick in de tuin faciliteren, een sjaal breien,  etc .

Het aanleveren van de dienst kan per email naar anneliesveenstra@outlook.com of een omschrijving op papier afgeven bij het Kerkelijk Bureau. Een korte omschrijving van de dienst, gezamenlijk met uw naam, adres, telefoon en e-mailadres, is voldoende. Dit kan tot en met 15 augustus, maar mocht u alvast een dienst willen aanbieden, schroom niet dit alvast te doen!

We hopen op een mooie verbinding doordat de verschillende talenten van onze parochianen gedeeld worden!