Verslag met fotos van familieweekend 2023, thema Maria

Vrijdag 12 mei is het familieweekend goed begonnen. Met 13 jongeren, vier begeleiders en ouders die de jongeren naar Nijhuizum brachten hebben we heerlijke macaroni gegeten.  Daarna hebben we Fruitmandenspel gespeeld met het verhaal van de bruiloft te Kana.  Daarna heeft iedereen  een rozenkrans gemaakt en kregen de jongeren een boekje met de uitleg van het bidden van de rozenkrans. Met het spelen van Weerwolven sloten we de dag af.

Zaterdagochtend kwamen de 11 ouders met de 13 kinderen erbij. We gingen na de koffie in leeftijdsgroepen uit elkaar. De ouders kregen lectio divina. De jongeren spraken over engelen vanwege de boodschap van de engel aan Maria. En de kinderen hebben engeltjes geknutseld en een kleurboek je over de Bijbelverhalen van Maria.

Zaterdagmiddag was er buiten een spel middag. Het was heerlijk weer en jong en oud had veel plezier. ‘s avonds er voor de kinderen een pyama party met een voorleesverhaal over Bernadette van Lourdes. De jongeren speelden weer weerwolven, en de ouders waren heel fanatiek met een kaartspel.

Zondagochtend na het ontbijt werden de slaapkamers opgeruimd. Na de koffie hadden we een gebedsviering. Daarna werd er een groepsfoto gemaakt. Na de lunch en het opruimen van de benedenverdieping was het weer tijd om afscheid te nemen. Iedereen keek met grote tevredenheid terug op het weekend.