FAMILIEWEEKEND 29 april – 1 mei 2022

Voor alle jongeren, kinderen en ouders organiseren we een familieweekend met als thema: Koninklijk. We willen elkaar graag beter leren kennen en samen ontdekken wie we zijn en welke rol het geloof speelt ons leven.

Jongeren vanaf 12 jaar en jongeren van de jongerengroep zijn welkom op vrijdagavond vanaf 18 uur. We beginnen met een gezamenlijke maaltijd.

Ouders en kinderen tot 12 jaar worden verwacht op zaterdagmorgen tussen 9.30 en 10 uur. Het weekend eindigt op zondagmiddag na de lunch om 13.30 uur. De kosten zijn 10 Euro per persoon als bijdrage aan de maaltijden.

 

We zijn het weekend te gast bij Fries en Fruitig, nummer 9, 8775 XD Nijhuizum. Het is een mooie accomodatie waar de gezinnen met jonge kinderen een eigen slaapkamer kunnen krijgen voor 4 of 6 personen en waar er voor de jongeren grotere slaapzalen beschikbaar zijn. Iedereen neemt zelf een (hoes)laken, een kussensloop en een slaapzak of dekbed mee.

 

Als je niet het hele weekend aanwezig kunt zijn vanwege een baantje of andere verplichtingen, kunnen we je altijd in Workum op de trein zetten terug naar Leeuwarden of daarvandaan ophalen.

Het thema is zo vlak na Koningsdag Koninklijk. Wat voor kwaliteiten heeft een koning? Waarom spreken we over Gods Koninkrijk? Hoe is Jezus als koning? En hoe kunnen wij kinderen worden van Gods koninkrijk?

Er zijn inhoudelijke momenten en er is veel ruimte voor sport en spel met een spectaculaire zeskamp voor jong en oud op de zaterdagmiddag: een strijd tussen prinsen en prinsessen, koninginnen en ridders.

We willen graag weten of jullie meegaan naar dit weekend. Geef je voor 1 maart 2022 op bij pastor Kamsma of pastor Minnema.