gastpresentatie Leo Feijen

Woensdag 21 april jl. was de eerste online gastpresentatie, door Leo Fijen, van de Cursus Geloofscommunicatie (bisdom Groningen-Leeuwarden)

De cursus geloofscommunicatie is een enthousiaste mix van kennismaken met nieuwe media + praktische tips voor parochies die verder willen in deze richting (mn. live-stream beeldvorming).
Nieuwe cursisten kunnen nog zich nog aanmelden voor de cursus.

Op 12 mei a.s. is de volgende gastlezing door Laetitia van der Lans van interkerkelijk communicatiebureau De Zalige Zalm. Thema: ”Integrale communicatie en een aansprekend gezicht van de kerk”

Voor vragen of informatie over de cursus kunt u binnen onze parochie contact opnemen met Jehannes van Haskera, webmaster@sintvitusparochie.nl

Online gastpresentatie ‘mediapriester’ Roderick Vonhögen
Een voorproef van de cursus ‘geloofscommunicatie’ was op 6 maart jl. (startdag nieuwe seizoen Bonifatiusacademie) met een inspirerende online presentatie van ‘mediapriester’ Roderick Vonhӧgen.