gezinsviering met scheepsmaatjes zondag 11-11 in Bonifatiuskerk

Op zondag 11 november is er een bijzondere gezinsviering, waarin het kinderkoor zingt. Alle scheepsmaatjes, mensen met een verstandelijke beperking, uit de Sint-Vitusparochie worden uitgenodigd om die ochtend naar de kerk te komen. Na de viering knutselen de scheepsmaatjes samen met alle kinderen die dat willen in het Titus Brandsmahuis en eten we samen een lekker broodje. Deze ochtend nemen we afscheid van Tilly van Hofwegen, de voorzitter van de werkgroep Scheepsmaatjes.

Naast deze jaarlijkse gezamenlijke viering, organiseert de werkgroep in het voorjaar een uitgaansdag voor de Scheepsmaatjes. Lijkt het u leuk om iets te organiseren voor deze bijzondere doelgroep, kom dan gerust even langs op 11 november om kennis te maken of neem contact op met pastor Lysbeth Minnema, pastor.minnema@sintvitusparochie.nl

Tagged with: ,