bibliotheek

De bibliotheek is weer open.

De parochiebibliotheek met spirituele en religieuze boeken voor kinderen en volwassenen bevindt zich in het Titus Brandsma Huis. Op maandag-, woensdag- en vrijdag- van 10.00-11.30 uur is er iemand om de deur voor u open te doen, zodat u rustig kunt rondkijken in de Vituszaal.

Lenen is gratis. U schrijft uw naam en de naam van het boek op en als u het terugbrengt na een paar weken, streept u uw naam weer door.

Er is een klein budget voor vernieuwing en uitbreiding van het aantal boeken, maar mocht u thuis op geloofsgebied recente boeken hebben die u wilt delen met anderen, dan houdt de bibliotheekcommissie zich aanbevolen.

In onderstaande catalogus kunt u zien welke boeken er in de bibliotheek aanwezig zijn.

Voor vragen of suggesties is de bibliotheekcommissie bereikbaar via bibliotheek@sintvitusparochie.nl