bibliotheek

De bibliotheek is weer open. Kijk op de parochiekalender voor openingstijden.

De parochiebibliotheek met spirituele en religieuze boeken voor kinderen en volwassenen bevindt zich in het Titus Brandsma Huis. Op maandag-, woensdag- en vrijdag- van 10.00-11.30 uur is er iemand om de deur voor u open te doen, zodat u rustig kunt rondkijken in de Vituszaal.

Lenen is gratis. U schrijft uw naam en de naam van het boek op en als u het terugbrengt na een paar weken, streept u uw naam weer door.

Er is een klein budget voor vernieuwing en uitbreiding van het aantal boeken, maar mocht u thuis op geloofsgebied recente boeken hebben die u wilt delen met anderen, dan houdt de bibliotheekcommissie zich aanbevolen.

In onderstaande catalogus kunt u zien welke boeken er in de bibliotheek aanwezig zijn.

Voor vragen of suggesties is de bibliotheekcommissie bereikbaar via bibliotheek@sintvitusparochie.nl