bibliotheek

Tijdelijke huisvesting parochiebibliotheek
In verband met de verbouwing van het Titus Brandsma Huis is de bibliotheek tijdelijk gevestigd in de keuken bij de Dominicuskerk, Harlingerstraat 26, Leeuwarden.
De bibliotheek is geopend na de viering / of een activiteit.

• Contactpersoon: Mevr. A. van Rijs, tel. 058-2151848; annamhddeboer@gmail.com

In de parochiebibliotheek staan spirituele en religieuze boeken voor kinderen en volwassenen.
Lenen is gratis. U schrijft uw naam en de naam van het boek op en als u het terugbrengt na een paar weken, streept u uw naam weer door.

Er is een klein budget voor vernieuwing en uitbreiding van het aantal boeken, maar mocht u thuis op geloofsgebied recente boeken hebben die u wilt delen met anderen, dan houdt de bibliotheekcommissie zich aanbevolen.

In onderstaande catalogus kunt u zien welke boeken er in de bibliotheek aanwezig zijn.

Voor vragen of suggesties is de bibliotheekcommissie bereikbaar via bibliotheek@sintvitusparochie.nl