Fioretti – Orde van Franciscaanse Seculieren

De Fioretti-groep is de Leeuwarder broeder- en zusterschap van de Orde van Franciscaanse Seculieren (OFS). Lid worden van de OFS is werk maken van je franciscaanse inspiratie en van je roeping als christen.

• Iedere eerste woensdag van de maand komt de groep van 19.30 uur tot 22.00 uur bijeen in het Titus Brandsma Huis.
  • De avonden beginnen met het getijdengebed in de crypte, waarna we elkaar rond de tafel in gesprek met koffie/thee ontmoeten.
  • Het tweede deel (hoofddeel) van de avond verdiepen we ons in teksten van Franciscus of Clara. Dit jaar staan de gebeden van Franciscus centraal.
  • We sluiten de avond af met het zingen van het Zonnelied.

C&S-fioretti kruis(345x500)Bent u geïnteresseerd, dan bent u van harte welkom om één of meerdere avonden met ons mee te doen.

Begeleider: Peter Vermaat ofs.
Data: woensdag 5 sept., 3 okt. (Transitusviering), 7 nov. en 12 dec.
Toegang: 3 euro (inclusief koffie / thee)
Plaats/opgave: Titus Brandsma Huis, tel. 058 – 2120984, kerkelijkbureau@sintvitusparochie.nl

Voor vragen of informatie mail naar fioretti@sintvitusparochie.nl