Fioretti – Orde van Franciscaanse Seculieren

De Fioretti groep / Orde van Franciscaanse Seculieren

In onze parochie bestaat sinds zestien jaar de plaatselijke afdeling van de Orde van Franciscaanse Seculieren: de Fioretti-groep. Iedere tweede woensdag van de maand komt de groep bij elkaar. De bijeenkomst begint om half acht met een avondgebed in franciscaanse geest in de crypte. Aansluitend worden teksten van Franciscus en Clara besproken en nagedacht hoe deze teksten ons kunnen inspireren in ons leven van alledag. Dit jaar staan het leven van Clara van Assisi centraal. Lid worden van de OFS is werk maken van je franciscaanse inspiratie en van je roeping als christen in je eigen leven. Degenen die belangstelling hebben voor franciscaanse spiritualiteit en die een zekere verbondenheid met de Orde van Franciscaanse Seculieren (OFS) overwegen, zijn van harte welkom, ook als men geen lid wil of kan worden van de OFS.

Begeleider: Peter Vermaat ofs.
Data: volgen
Bijdrage: 3 euro
Plaats: Titus Brandsma Huis, tel. 058-2120984, kerkelijkbureau@sintvitusparochie.nl

Voor vragen of informatie, mail naar fioretti@sintvitusparochie.nl

C&S-fioretti kruis(345x500)Bent u geïnteresseerd, dan bent u van harte welkom om één of meerdere avonden met ons mee te doen.