Fioretti – Orde van Franciscaanse Seculieren

De Fioretti-groep is de Leeuwarder broeder- en zusterschap van de Orde van Franciscaanse Seculieren (OFS). Lid worden van de OFS is werk maken van je franciscaanse inspiratie en van je roeping als christen.

In onze parochie bestaat sinds ruim vijftien jaar de plaatselijke afdeling van de Orde van Franciscaanse Seculieren: de Fioretti-groep.
Iedere eerste woensdag van de maand komt de groep bij elkaar. De bijeenkomst begint om half acht met een avondgebed in franciscaanse geest in de crypte. Aansluitend worden teksten van Franciscus of Clara besproken en nagedacht hoe deze teksten ons kunnen inspireren in ons leven van alledag. Dit jaar staan de gebeden van Franciscus centraal.
Lid worden van de OFS is werk maken van je franciscaanse inspiratie en van je roeping als christen in je eigen leven.
Degenen die belangstelling hebben voor franciscaanse spiritualiteit en die een zekere verbondenheid met de Orde van Franciscaanse Seculieren (OFS) overwegen, zijn van harte welkom, ook als men geen lid wil of kan worden van de OFS.

Begeleider: Peter Vermaat ofs.
Data: 9 januari, 6 februari, 6 maart (aanvang 20.15 uur i.v.m. aswoensdag), 3 april, 1 mei, 5 juni.
Plaats/opgave: Titus Brandsma Huis, tel. 058 – 2120984, kerkelijkbureau@sintvitusparochie.nl
Voor vragen of informatie mail naar fioretti@sintvitusparochie.nl

C&S-fioretti kruis(345x500)Bent u geïnteresseerd, dan bent u van harte welkom om één of meerdere avonden met ons mee te doen.