maandactie mei: puzzelverkoop

Ludieke actie voor het Titus Brandsma Huis
De opbrengsten van de ludieke acties zijn voor de inrichting van de Franciscuszaal, inclusief de apparatuur die aangeschaft moet worden voor beeld en geluid.

In de gehele maand mei kunt u een puzzel van 112 stukjes met een prachtige afbeelding van het Titus Brandsma Huis bestellen (en betalen) via het BESTELFORMULIER op de website of via het Kerkelijk Bureau op de gebruikelijke openingstijden. De kosten zijn 8 euro per stuk.

Omdat we in coronatijd elkaar veel minder zien en ontmoeten, stellen we voor dat u de puzzel aan iemand anders in de parochie geeft. Denk hierbij aan de senioren in onze parochie, maar ook aan de mensen in de verschillende tehuizen.

Als u de puzzel zelf niet aan een ander kunt geven, mag u de werkgroep vragen de puzzel weg te brengen. Dit noemen we  een “ uitgestelde puzzel”.

Maar natuurlijk mag u ook voor uzelf een puzzel bestellen!

We hebben een aantal puzzels op voorraad – maar kunnen ook nog bij bestellen. Dan is de puzzel mogelijk iets later beschikbaar.  Let op: Bestellen kan tot en met 31 mei!