op zoek naar gastgezin voor Antonio!

AFS is voor de 17-jarige Antonio uit Italië op zoek naar een gastgezin. Antonio is een sociale en gezellige jongen.
Hij speelt volleybal op hoog niveau en zou ook graag in Nederland willen volleyballen. Antonio zal net als 55 andere buitenlandse scholieren, een jaar in Nederland naar school gaan.
Je kunt gastouder worden voor deze 10 maanden of alleen voor de eerste 3 maanden. Hoelang dan ook, gastouder worden is een geweldige ervaring! Door je huis open te stellen, geef je Antonio een unieke kans en leren jullie samen meer over elkaars cultuur en gewoontes. 
Hij is al druk bezig om Nederlands te leren en is ontzettend benieuwd bij wie hij dit jaar gaat wonen! Heb jij nog een plekje over vanaf september? Kijk voor meer informatie op www.afs.nl of bel 085 0471525

Over AFS
AFS is een non-profit organisatie die al meer dan 70 jaar verantwoordelijk is voor uitwisselingen tussen Nederlandse en buitenlandse jeugd. Na de Tweede Wereldoorlog gingen de eerste Nederlandse jongeren met de boot voor een jaaruitwisseling naar Amerika. Tegenwoordig doen steeds meer scholieren uit verschillende landen, mee aan dit soort uitwisselingen en ontvangen we veel buitenlandse jongeren in Nederland.
Wij zijn ontzettend trots op ons historisch bestaan. Door deze uitwisseling willen we jongeren een kans bieden om op eigen benen te staan en willen we ze leren open te staan voor verschillende culturen en gewoontes. Hiermee willen we meer begrip en saamhorigheid creëren.

Insa Muis AFS NED
AFS Interculturele uitwisselingen Nederland
Van Asch van Wijckstraat 9, 3811 LP Amersfoort
Tel: +31 (0)85 0471525
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met