01-02 (zaterdag): herinnering Ouder-en-kind-middag

Op zaterdag 1 februari zullen tussen 15.30 en 17.30 uur in de zalen naast de Dominicuskerk verschillende activiteiten zijn op het gebeid van geloofsopvoeding. Er is informatie over de kinderkerk, kindercatechese, ouder-en-kind-zondagen, klubcatechese, voorbereiding op de eerste communie, voorbereiding op de doop, en er ligt materiaal dat u thuis kunt gebruiken. Ook hebben we diverse tweedehands kinderbijbels te koop voor een paar euro.

Tijdens de middag kunnen de kinderen een kaars versieren, die ’s avonds gewijd wordt in de gezinsviering. En tussendoor eten we met elkaar pannenkoeken vanwege Maria-Lichtmis.

Samengevat: Hier moet je bij zijn!
Wat: inspiratiemiddag voor ouders met kinderen van 0-14 jaar
Waar: zalen naast de Dominicuskerk
Wanneer: 1 februari van 15.30-17.30 uur
Hoe:  spelletjes, boeken, gesprekken, kaarsen maken, activiteiten die ondersteunen bij geloofsopvoeding