28-02: samen eten op de vrijdagavond

Graag nodigen we u allen uit voor een gezamenlijke warme maaltijd op vrijdagavond 28 februari, om 18 uur in het Titus Brandsma Huis, Bonifatiusplein 21, Leeuwarden. De organisatie is in handen van de Sant´Egidiogroep.

Voor wie?
Voor mensen die vaak alleen aan tafel zitten.

Waarom?
Het is mooi om samen aan tafel te gaan, met elkaar te praten en gezelligheid te ervaren.
De maaltijd is gratis voor mensen met weinig geld, van anderen wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

U kunt zich aanmelden via het kerkelijkbureau@sintvitusparochie.nl maar als u om half 6 denkt: “Ik wil er toch graag bij zijn!” kom dan alstublieft en we ontvangen u graag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met pastor Lysbeth Minnema, diaconaal opbouwwerker Sint Vitusparochie: 06-24843682,

Tagged with: