upgrade Franciscuszaal

Misschien bent u wel eens aanwezig geweest bij een presentatie in de Franciscuszaal, zoals op de foto hieronder.
Onze apparatuur voor deze presentaties is verouderd en natuurlijk gaan ook wij als parochie graag met de tijd mee. Die kans is er, nu het Titus Brandsmahuis wordt gerenoveerd.

Om dit te kunnen financieren doen wij een beroep op u om van harte deel te nemen aan de ludieke acties. Natuurlijk is ook een andere spontane donatie voor dit prachtige doel van harte welkom!

VAN OUD
Een aantal jaren hebben we in de Franciscuszaal gebruik gemaakt van een laptop, beamer en projectiescherm. Het betrof afgeschreven apparatuur die beschikbaar was gesteld door een Leeuwarder onderwijsinstelling.

Nu er sprake is van renovatie van het Titus Brandsmahuis en dus ook van de Franciscuszaal, willen we graag van de gelegenheid gebruik maken om een upgrade te doen van de presentatieapparatuur in het Titus Brandsmahuis. Het parochiebestuur is akkoord gegaan met de aanschaf van een zgn Prowisebord, populair gezegd: een digitaal schoolbord in de vorm van een verrijdbaar touchscreen.

NAAR NIEUW
Het betreft een 75″ Prowisebord. Dat wil zeggen dat het scherm een afmeting heeft van 166×94 cm.
Het scherm is voorzien van een android-besturingssysteem waarmee u het een beetje kunt vergelijken met een tablet, maar dan vele malen groter.  Dankzij dit systeem kunnen we voor onze presentaties direct  naar het internet, zonder gebruik te hoeven maken van een laptop. Ook kan er met een pen of met de vinger op het scherm worden geschreven.

Hoe u kunt bijdragen