vanaf 29-11: kloosterweekend voor jongeren in Hierden

Beraad catechese en spiritualiteit biedt een kloosterweekend aan voor 16 parochianen. Jongeren (vanaf 18 jaar) en ouderen zijn welkom. Vrijdagavond rond 18.30 uur vertrekken we vanaf het Bonifatiusplein in Leeuwarden. We hopen dan rond 20.00 uur in Hierden aan te komen. Daar begint het programma om 20.30 uur met kennismaken met elkaar en met het thema (Woorden in stilte). Zaterdagochtend maken we kennis met het kloosterleven, zaterdagmiddag is er een wandeling met een opdracht, zaterdagavond is er bibliodrama. Zondagochtend sluiten we het programma na de eucharistieviering af en gaan we weer huiswaarts. Het is de bedoeling dat we de gebedsmomenten van het klooster mee bidden.

Er zijn tweepersoonskamers; kosten 160,00 euro per persoon, inclusief de maaltijden op zaterdag en zondagochtend.
Informatie bij Gerdy Hahn (gerdyhahn@gmail.com ) en Germa Kamsma (pastor.kamsma@sintvitusparorochie.nl)
Opgeven kan via het kerkelijk bureau, tel 058-2120984, kerkelijkbureau@sintvitusparochie.nl

Maximaal aantal deelnemers is 16 personen. Op 4 november waren er nog 5 plaatsen beschikbaar.