Vitusdag 2020: Doe mee en maak muziek!

De Vitusdag dit jaar zou in het teken staan van liturgie en muziek tijdens een mooie openluchtviering in het buitengebied. Zoals u zult begrijpen kan ook deze viering jammer genoeg niet doorgaan.

Wel willen we de heilige Vitus graag in het zonnetje zetten met muziek. Zou u een filmpje willen toesturen met een muzikale bijdrage naar kerkelijkbureau@sintvitusparochie.nl ? Als u een instrument bespeelt of mooi kunt zingen, neem het op. Kies een muziekstuk uit dat u mooi vindt of dat past bij Vitus, bij de parochie of bij uw gevoelens van dit moment.

Alle filmpjes zetten we op onze website, zodat iedereen een moment van vreugde kan ervaren en we blijven beseffen dat we samen kerk zijn; verbonden met elkaar op de mooie en op de droevige momenten.

De viering ter ere van Sint-Vitus die eerst op 7 juni was gepland zal nu gehouden worden op zaterdagavond 13 juni om 19.00 uur. Het pastorale team gaat dan voor en net als alle zaterdagen wordt deze viering live gestreamd via de website.