voedselbank

Voedselbank

De actie voor de voedselbank in december was boven verwachting goed. Velen hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om in het Titus Brandsmahuis spullen te brengen en ook bij de kerken zijn royaal etenswaren gebracht ook al was er maar beperkt kerkbezoek mogelijk. Heel veel dank daarvoor! De armsten in onze nabije omgeving konden daardoor ook wat extra´s krijgen met Kerst en Oud en Nieuw.

Ook in de Vastentijd zullen er weer manden achter in de kerken staan voor de Voedselbank. Tot en met Pasen, 4 april, kunt u weer houdbare etenswaren als pasta, rijst, houdbare melk, koffie en thee, groente in pot of blik, vlees of vis in blik, en zoet broodbeleg brengen. De voedselbank merkt dat het aantal mensen dat gebruik maakt van hun diensten steeds meer toeneemt. Mensen die hun baan hebben verloren komen in de problemen en ook veel zzp’ers hebben het moeilijk. Met een klein gebaar kunnen we onze stads- en dorpsgenoten tegemoet komen.

Pastor Lysbeth Minnema

Tagged with: