ludieke acties Titus Brandsma Huis

Er is een kleine werkgroep bezig om via ludieke acties geld in te zamelen voor de verbouw van het Titus Brandsma Huis. De opbrengsten van de ludieke acties zijn voor de inrichting van de Franciscuszaal, inclusief voor de apparatuur die aangeschaft moet worden voor beeld en geluid.
We hopen daarom dat veel parochianen meedoen en dat zij proberen om ook mensen van buiten de parochie warm te maken voor de diverse acties.

Lees ook: ludieke acties verbouw Titus Brandsma Huis! – Sint-Vitusparochie (sintvitusparochie.nl)

Puzzel-actie
In de maand mei is er de mogelijkheid om een prachtige puzzel met een afbeelding van het Titus Brandsma Huis bestellen! De puzzel is 112 stukjes groot en kost 8 euro. Bestellen kan via de website of het Kerkelijk Bureau. Wilt u de puzzel niet zelf houden maar kado doen aan een mede-parochiaan? Een uitgestelde puzzel is een leuke bestel-optie!
Let op: Bestellen kan tot 31 mei!

Theezakjes ruilen
In de maand april hebben we theezakjes uitgereikt. Niet om een heerlijke kopje thee van te zetten, maar om te ruilen. Heeft u het theezakje al tot een prachtig item geruild? Vergeet het het dan niet in te leveren bij het Kerkelijk Bureau, een van de pastores of neem het op 12 September mee naar de Vitusdag.

Bedankt voor uw bijdrage aan het vernieuwde Titus Brandsma Huis!

Tagged with: , , , , , ,