ludieke acties Titus Brandsma Huis

De verbouwing van het Titus Brandsma Huis vordert al gestaag. Voor de inrichting van de Franciscuszaal wordt er door middel van ludieke acties geld ingezameld. Geluidsapparatuur, opnameapparatuur, een digitaal scherm, verlichting etc. Daar is ongeveer 5000 euro voor nodig. Inmiddels is er met diverse acties ongeveer 500 euro opgehaald. Er is dus nog een gat van 4500 euro. Daarom gaan we nog een paar maanden door met de ludieke acties. Helpt u mee?

Lees ook: ludieke acties verbouw Titus Brandsma Huis! – Sint-Vitusparochie (sintvitusparochie.nl)

Puzzel-actie
In de maand mei was er de mogelijkheid om een prachtige puzzel met een afbeelding van het Titus Brandsma Huis bestellen! De puzzel is 112 stukjes groot en kost 8 euro.
Er zijn nog een aantal puzzels beschikbaar!
Bestellen kan via de website of het Kerkelijk Bureau. Wilt u de puzzel niet zelf houden maar kado doen aan een mede-parochiaan? Een uitgestelde puzzel is een leuke bestel-optie!
Let op: Bestel hier!

Theezakjes ruilen
In de maand april hebben we theezakjes uitgereikt. Niet om een heerlijke kopje thee van te zetten, maar om te ruilen. Heeft u het theezakje al tot een prachtig item geruild?
Inmiddels zijn er theezakjes geruild voor een leren stoel, een kleine beamer, een vogelhuisje en een mixer. De jongeren nemen de zomermaanden nog om door te ruilen. U kunt het item dat u geruild heeft inleveren tot 30 augustus bij het kerkelijk bureau Bureau, een van de pastores of neem het op 12 September mee naar de Vitusdag.

Taartenbakactie
U kunt nog steeds taarten bestellen voor een verjaardag of andere gelegenheid. Zie website voor de mogelijkheden en prijzen.

Dienstenveiling/loterij op de Sint Vitusdag: Zondag 12 september zal van 10.00 tot 15.00 uur de Vitusdag plaatsvinden. Deze keer in Wytgaard. We starten met een feestelijke eucharistieviering. Daarna is er gelegenheid een kopje koffie of thee te drinken. Dan zullen de ingeleverde diensten geveild en de ingeleverde spullen verloot worden. Alles uiteraard binnen de dan geldende regels rondom corona!

Al aangeboden diensten
een nestkastje, een rondleiding door Oud-Leeuwarden, bijles rekenen, een etentje voor twee personen, een liter zelfgemaakt biologische yoghurt, een kleurenadvies. Dit inspireert u vast om ook een dienst aan te bieden! (bijvoorbeeld: tuinieren, ramen wassen, zelfgemaakte kaarten, een verrassingsuitje, een picknick in de tuin, een sjaal breien, etc.). Het aanleveren van de dienst kan per email naar anneliesveenstra@outlook.com  of een omschrijving op papier afgeven bij het Kerkelijk Bureau. Een korte omschrijving van de dienst, gezamenlijk met uw naam, adres, telefoon en e-mailadres, is voldoende. Dit kan tot en met 15 augustus, maar mocht u alvast een dienst willen aanbieden, schroom niet dit alvast te doen!

Nog in het verschiet: kerstkaartenactie en concert. In november worden er zelfgemaakte kerstkaarten verkocht. En 19 december wordt er een kerstconcert gegeven in de Bonifatiuskerk.

Bedankt voor uw bijdrage aan het vernieuwde Titus Brandsma Huis!

Tagged with: , , , , , ,