kerkelijk bureau

Titus Brandsma Huiscontact
kerkelijk bureau Sint-Vitusparochie
Bonifatiusplein 21 (voor tijdelijke ingang, zie onder bereikbaarheid)
8911 JT Leeuwarden
kerkelijkbureau@sintvitusparochie.nl of
info@sintvitusparochie.nl
tel.  (06) 82 40 36 80

BEREIKBAARHEID
Het kerkelijk bureau is aanwezig op maandag- en woensdagmorgen van 9.30 uur tot 11.00 uur, op telefoonnummer (06) 82 40 36 80.

I.v.m. de verbouwing van het Titus Brandsma Huis is het kerkelijk bureau bereikbaar via de poort aan het parkeerterrein naast de Bonifatiuskerk. Bij de fietsenstalling achter in de tuin is een deur (bij de stoep), daar zit een bel. Het is wel raadzaam vooraf even te bellen wanneer u iets wilt halen/brengen. Is de poort op slot dan is er niemand aanwezig.

De binnenkomende mail wordt door de medewerkers van het kerkelijk bureau iedere dag gelezen en verwerkt. E-mail: kerkelijkbureau@sintvitusparochie.nl
Wij adviseren u dan ook om zoveel mogelijk per mail te communiceren en reserveringen voor de vieringen via de website www.sintvitusparochie.nl te doen.

Het kerkelijk bureau is het administratieve ‘knooppunt’ van de Sint-Vitusparochie. Voor het aanvragen van een doopbewijs of andere vragen kunt u contact opnemen met het kerkelijk bureau.
parish information in English (Engelstalige folder)

Ook de pastores (pastor Kamsma-Kunst en pastor Minnema) zijn via deze tijdelijke ingang bereikbaar.