PaasChallenge 2021 – geschikt voor hele gezin

Geloven in Zuiderburen organiseert op 1e Paasdag 4 april tussen 10 en 17 uur een PaasChallenge. Deze bestaat uit een combinatie van een QR-code-speurtocht en een escaperoom. We duiken in de achtergrond van het paasverhaal en volgen de daarbij behorende QR-codes.

De wandelroute is ongeveer 5 kilometer over verharde paden door Zuiderburen en is geschikt voor het hele gezin. De challenge zelf is vooral voor kinderen vanaf een jaar of 10. Jongere kinderen kunnen Happy Stones zoeken bij de verschillende punten.

Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 1 april bij Sieta Kingma: sietakingma@kpnmail.nl

Na aanmelding krijgen de deelnemers alle informatie.

Tagged with: ,

acties Titus Brandsma Huis – ‘heel vitus bouwt

Tagged with: , , , , , ,

‘huis van stilte’ in uw eigen huis

Elke dinsdag van 12.30 tot 13.00 uur (of op een ander tijdstip) kunt u een half uur in stilte bidden en mediteren in uw eigen huis. Na de lockdown hopen we weer samen te komen om te mediteren en bidden, waarschijnlijk in het parochiehuis van de Dominicuskerk. Zodra dit het geval is, melden we dat in een nieuwsbericht en op de parochiekalender.

Hierbij >>>DE WEKELIJKSE NIEUWE TEKST>>> voor wie graag mediteert op een tekst met afbeelding, maar u kunt ook stil zijn op uw eigen manier.

Laten we elkaar (op afstand) nabij zijn!
Germa Kamsma-Kunst

Tagged with: ,

nog palmtakjes beschikbaar

Op zaterdag en zondag (27/28 maart) zijn de palmtakjes gewijd en uitgedeeld. Omdat maar weinig mensen naar de vieringen kunnen komen, zijn de gewijde palmtakjes ook nog op andere momenten beschikbaar:

  • in de Bonifatiuskerk: tijdens de uren dat de kerk open is op woensdagmiddag 31 maart en zaterdagmiddag 3 april van 14 tot 16 uur en op Goede Vrijdag na de Kruisweg om 15 uur
  • in Wytgaard: na de kruisweg op Goede Vrijdag om 15 uur
  • in Wergea: na de kruisweg op Goede Vrijdag om 15 uur
Tagged with: ,
Top