wat geeft u het kindje Jezus? een uitnodigende kerststal

inspiratieavond voor vrijwilligers en vluchtelingen

Op dinsdagavond 29 november organiseert Flechtlingen Wolkom een inspiratieavond met als titel: Welkom in Leeuwarden! Een avond voor vrijwilligers, vluchtelingen en geïnteresseerden die in het teken staat van ontmoeten en groeten. Vluchtelingen die in Leeuwarden wonen, of dat nu in een woning of in een opvanglocatie is, heten ze graag welkom. Maryam, 24 jaar, is als kind gevlucht uit Afghanistan en nu zelf vrijwillige. Zij weet hoe belangrijk het is om je ergens welkom te voelen.

verder lezen

 

Gezocht: kinderen die mee willen doen met het kerstspel

Tijdens de gezinsviering op kerstavond is er weer een kerstspel. Daarvoor zoeken we nog een aantal kinderen. Veel rollen zijn zonder tekst of met weinig tekst. We oefenen het kerstspel elke zondag van de advent tijdens de viering van 11.00 uur. En de generale repetitie is op dinsdag 21 december om 16.30 in de Dominicuskerk. Wil je meedoen? Geef dat door aan pastor Germa, pastor.kamsma@sintvitusparochie.nl of 06-12804205

Bekijk de jeugdpagina, update 17 november 2022

inzameling voedselbank tijdens adventsperiode

Tijdens de hele Adventsperiode van 27 november tot en met de kerst staan er manden achter in de kerk. Hier kunt u houdbare producten inleveren die we naar de Voedselbank brengen. Houdbare melk, pasta, rijst, vlees en vis in blik, groenteconserven, pastasaus, bonen, olie, suiker, koffie en thee zijn van harte welkom. Steeds meer mensen kloppen bij de Voedselbank aan. Samen kunnen we ervoor zorgen dat iedereen genoeg te eten heeft. Van harte aanbevolen!

update ‘goed gemutst de winter door’ – bijeenkomst breiactie 1 dec 2022

Bowlen in Groningen op 17 december 2022

Er is weer een erg leuke bisdom-activiteit gepland: we gaan bowlen! Deze activiteit voor jongeren van 12 t/m 18 jaar vindt plaats op 17 december 2022 in de stad Groningen.
Bekijk hier de poster

Data Retraite Thuine

Low Waste – tips duurzaamheid

vredeswake Oekraine

Vredeswake bij het paard op de Nieuwstad

Vanaf nu is er elke donderdagmiddag van 17 tot 17.30 uur een vredeswake bij het paard op de Nieuwstad in Leeuwarden. In stilte bidden en waken we voor de vrede in Oekraine en overal op de wereld. U bent van harte welkom om mee te waken door naar de Nieuwstad te komen waar u mensen aantreft met de vredesvlag. Meer informatie kunt u krijgen bij Solidair Friesland, jbosman@solidairfriesland.nl

gebeden voor Oekraine

missie en visie 2022 – 2027

Top