St. Dominicus, Leeuwarden

contact: gb.dominicus@sintvitusparochie.nl

vieringen

• op maandag, woensdag en zaterdag, aanvang 19:00 uur
  • vieringrooster (met meer informatie)
  • English Mass, on the first Monday of the month (precise dates, see calendar)
    T
    he holy Eucharist will be celebrated in English at 19:00 pm in the Catholic Church of Saint Dominic, Harlingerstraat 26, 8913 CE Leeuwarden. All foreign students, expats, asylum seekers and native English speaking parishioners are cordially invited to join. A way to experience how Christ calls us to be one people of God; gathered form all nations, languages and races.
    For more information in English about our parish, klick here >>>

huis van stilte verplaatst

Het wekelijkse ‘huis van stilte’ is verplaatst naar het Titus Brandsma Huis. Iedere dinsdag van 12.30 – 13.00 uur.

open kerk (voorlopig geen open kerk i.v.m. corona)

columbarium

Achter in de St. Dominicuskerk is een columbarium, een kapel waar urnen met as van overledenen geplaatst kunnen worden. Een nis voor een urn wordt voor 10 jaar verhuurd. Tarief afhankelijk van betaalde kerkbijdrage voorafgaand aan overlijdensjaar.
Beheerder columbarium: maevandergeest@kpnmail.nl