jeugdpagina

Alle activiteiten op het gebied van liturgie en catechese en de weekendvieringen gaan voorlopig NIET door i.v.m. het corona-virus. Op de welkomstpagina van de site houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Op deze pagina vind je de actuele activiteiten op het gebied van catechese, liturgie, diaconie en wat zich verder voordoet voor de jeugd.

Voor de kinderen wordt hier wekelijks een film-link naar een bijbelverhaal geplaatst.

Communiefeest op 17 mei gaat niet door
Een mooie groep van tien kinderen uit Leeuwarden, Warten en Stiens is een paar maal op vrijdagmiddag samengekomen in het parochiehuis bij de Dominicus. Onder leiding van Rennie Schotanus, Gerda Wiersma en pastoor B. van der Wal bereidden ze zich voor op de Eerste H.Communie.

Helaas gooit het coronavirus roet in het eten! De bijeenkomsten hebben we moeten staken. Via de mail krijgen de kinderen opdrachtjes voor thuis. Ook via de ‘digitale weg’ komen de verschillende delen van een Eucharistieviering aan bod. Bijbelverhalen beluisteren via internet, thuis tekenen en plakken horen bij de voorbereiding.
Ook het Communiefeest op 17 mei kan niet doorgaan. Zodra een nieuwe datum bekend is, melden we dat hier.

maatschappelijke stage
In de Sint-Vitusparochie kunnen jongeren hun maatschappelijke stage vervullen. Zoek je een plek? Meld je aan bij pastor Germa Kamsma-Kunst, pastor.kamsma@sintvitusparochie.nl