jeugdpagina

Op deze pagina vind je steeds de actuele activiteiten op het gebied van catechese, liturgie, diaconie en wat zich verder voordoet voor de jeugd

• algemene info en data jeugdcatechesegroepen, klik hier >>>
  • algemene info en data kinderen in de liturgie klik hier>>>

bijzondere activiteiten

• activiteiten jongeren vanaf juni 2019
  • jongerenplatform gl
  • 15 september: startactiviteit jongeren in Assen
  • Martinusdag (9 november) en Vormelingenweekend (31 januari – 2 februari 2020)
  •  29 november-1 december kloosterweekend Hierden voor jongeren vanaf 18 jaar. Vrijdagavond rond 18.30 uur vertrek vanaf het Bonifatiusplein in Leeuwarden. Aankomst Hierden rond 20.00 uur. Start programma om 20.30 uur met kennismaken, met elkaar en met het thema (Woorden in stilte).
    Zaterdagochtend maken we kennis met het kloosterleven, zaterdagmiddag is er een wandeling met een opdracht, zaterdagavond is er bibliodrama. Zondagochtend sluiten we het programma na de eucharistieviering af en gaan we weer huiswaarts. Het is de bedoeling dat we de gebedsmomenten van het klooster mee bidden.
    Er zijn tweepersoonskamers.
    Kosten 160,00 euro per persoon, inclusief de maaltijden op zaterdag en zondagochtend.
    Informatie bij Gerdy Hahn (gerdyhahn@gmail.com) en Germa Kamsma
    (pastor.kamsma@sintvitusparorochie.nl)
    Opgeven kan via het kerkelijk bureau, tel 058-2120984, kerkelijkbureau@sintvitusparochie.nl

maatschappelijke stage