jeugdpagina

De geplande activiteiten voor de jeugd zijn te vinden op de pagina’s jeugdcatechese en liturgie voor kinderen.

Ivm corona gaan sommige activiteiten niet door. Het laatste nieuws hierover en meer vind je op deze pagina. En ook hoe je je kunt opgeven voor de activiteiten die wel doorgaan.

Elke week is er een activiteit voor ouders en kinderen om thuis kinderkerk te vieren. Tijdens de advent hopen we weer met de kinderen in de kerk te kunnen samenkomen om ons voor te bereiden op Kerstmis. Maar dat is onder voorbehoud, dus houdt de website in de gaten!
Informatie om thuis kinderkerk te vieren
– zondag 25 oktober 2020
zondag 18 oktober 2020

I.v.m. corona geef je je voor iedere activiteit die doorgaat op!
HOE DOE JE DAT
– vermeld bij de activiteit waaraan je wilt deelnemen naam activiteit,  datum en nummer (indien vermeld)
– je aanmelding ontvangen wij graag zo vroeg mogelijk; het liefst tot een week vóór de activiteit.

WAAR GEEF JE JE OP
digitaal via de website
– per e-mail: kerkelijkbureau@sintvitusparochie.nl
– telefonisch (058-2120984) op maandag en woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur)