jeugdpagina

Op deze pagina staan de activiteiten voor de jeugd. De pagina wordt regelmatig geactualiseerd.

RK tienerweekenden 2022

uitnodiging jongeren voor CHRISMAMIS 13 april in de St. Jozef kathedraal Groningen

PALMPASEN met kinderen 2022

VEERTIGDAGENTIJD 2022 programma voor de kinderen

VOORBEREIDING EERSTE COMMUNIE 2022
Begin maart beginnen we met de eerste communie-voorbereiding.
Mocht u in januari geen uitnodiging hebben ontvangen, en uw kind heeft wel de geschikte leeftijd (groep 4 van de basisschool), dan kunt u uw kind aanmelden via het kerkelijk bureau: kerkelijkbureau@sintvitusparochie.nl.

De eerste ouderavond was op woensdag 2 maart in het parochiehuis van de Dominicuskerk.

Werkgroep Communiecatechese,
Rennie Schotanus, Gerda Wiersma en pastoor B. van der Wal

WAAR GEEF JE JE OP VOOR ONZE ACTIVITEITEN
digitaal via aanmeldformulier