jeugdpagina

Op deze pagina staan de activiteiten voor de jeugd. De pagina wordt regelmatig geactualiseerd.

Huisliturgie Hemelvaart en Pinksteren  (vanaf 5 mei 2021)

Theezakjes ruilenJij kunt ook meedoen!

Nieuwe stap in het geloofvormselviering 17 april 2021

Kinderkerk 16 april
Beste ouders, dit hele jaar komen een aantal kinderen via skype met elkaar en de begeleiders van de kindercatechese samen. Dat zijn heel mooie en interactieve bijeenkomsten. Ook uw kinderen zijn welkom om mee te doen.

Vrijdag 16 april blikken we terug op Pasen, en blikken we vooruit op Pinksteren en Hemelvaart. Wat zijn dat voor Feestdagen, en waarom vieren we die in de kerk?

Als uw kinderen mee willen doen, dan kunt u dat doorgeven aan het kerkelijk bureau. Wilt u ook uw skype-adres doorgeven? Graag voor vrijdag 16 april.
Germa Kamsma-Kunst

jongerenactiviteit in Gevangenismuseum in Veenhuizen

Terugblik 40-dagentijd en Pasen

Kinder-, Klup- en Jongerencatechese voorlopig nog online.

Voor alle activiteiten die straks weer fysiek kunnen doorgaan, is opgave verplicht.

WAAR GEEF JE JE OP
digitaal via aanmeldformulier
– per e-mail: kerkelijkbureau@sintvitusparochie.nl
– telefonisch (058-2120984 of 06-82403680) op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur)