Jaar: 2024

Laudato Si 23 april over klimaatverandering in Ethiopie

Laudato Si – 23 april vertellen Sible en Ciel Huitema over de gevolgen van de klimaatveranderingen in Ethiopië Onlangs zag ik in het Titus Brandsma Huis de film The Letter. De titel zegt niet zoveel. De film doet dat wel.

Gevraagd: medewerker kerkelijk bureau

nieuwsbrief feb-mrt

activiteiten Titus Brandsma Huis april-2024

Palmpasen in Dominicuskerk

Zaterdagavond 23-03-2024 werd er in de Domincuskerk Palmpasen gevierd. Vele kinderen liepen met hun versierde Palmpasenstok door de kerk.

kleintje carnaval in onze parochie

Zondagochtend 11 februari -caranavalszondag- zagen we meer jeugdige bezoekers in de kerk dan gebruikelijk; Als start van hun carnavalsactiviteit vierde de bisdom-tienergroep samen met ons de liturgie in de Bonifatiuskerk. Voorgangers waren bisschop C.F.M. van der Hout , pastoor B.

Project Plasticvrij Vasten

De zes weken voor Pasen (31 maart) zijn weken van bezinning op wat echt belangrijk is in het leven; met weglaten van wat overbodig is en ons maar afhoudt van de essentie van gelovig en “groen” leven. Drie geloofsgemeenschappen in

retraite ‘De weg’ – april 2024