‘geloven Nu’

Door corona vervallen veel activiteiten tot 28 november. Kijk daarom regelmatig op de parochiekalender voor de laatste stand van zaken.

I.v.m. corona geeft u zich voor iedere activiteit op!

HOE DOET U DAT
– bij opgave naam activiteit, datum en nummer vermelden
– uw aanmelding ontvangen wij graag zo vroeg mogelijk; het liefst tot een week vóór de activiteit.

WAAR GEEFT U ZICH OP
– per e-mail: kerkelijkbureau@sintvitusparochie.nl
– telefonisch (058-2120984) op maandag en woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur)
– aan een aanmeldsysteem via de website wordt gewerkt

• Geloven nu o.l.v. pastoor Bert van der Wal
    of pastor Germa Kamsma-Kunst
    (act.nr. bij data, hieronder)

Geloven Nu is geen cursus of bijbeluitleg, maar een laagdrempelige gespreksgroep. Bij elke bijeenkomst is een bijbelverhaal het uitgangspunt om met elkaar in gesprek te komen over leven en geloof. De sfeer is ongedwongen. Kennis van de bijbel is geen noodzaak en lid zijn van de parochie geen vereiste. Wie zich in het gesprek mengt, merkt dat zij of hij anderen iets te bieden heeft.

Ochtendgroep (pastor Kamsma): 2 okt.(nr.20), 6 nov.(nr.39) en 11 dec.(nr.61)
– Tijd: van 10.30 tot 12.30 uur
– Plaats: Sacristie van de Maria Ten Hemelopneming (Tjissema 2) in Wytgaard

Avondgroep (pastoor Van der Wal): 10 sept.(nr.8), 8 okt.(nr.25) en 5 nov. (nr.38)
– Tijd: van 20 tot 21.30 uur
– Plaats: Sacristie van de Maria Ten Hemelopneming (Tjissema 2) in Wytgaard.