WJD@Home Ameland; livestreams

Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 januari 2024 vond op Ameland de WJD@Home plaats. Ongeveer 60 katholieke jongeren uit heel Nederland verzamelden zich hier met vier bisschoppen. Diverse momenten van het programma werden live gestreamd via de website van katholiekleven.nl.

Ga naar de website van katholiekleven.nl om de streams te bekijken.  

Zie bijgaande link voor bericht dat op deze website staat over WJD@home.
WJD@home 2024:  Katholieke Jongeren Verzamelen Zich Op Ameland – Bisdom Groningen-Leeuwarden (bisdomgl.nl)

De volgende momenten tijdens WJD@Home 2024 werden live gestreamd,

Twee eucharistievieringen:

  • Op zaterdag 27 januari om 14:00 is in de St. Clemenskerk in Nes (Ameland) een Eucharistieviering, met mgr. Van den Hout (bisschop van Groningen-Leeuwarden) als hoofdcelebrant.
  • Op zondag 28 januari om 10:00 is in de St. Clemenskerk in Nes een Eucharistieviering, met mgr. Van den Hende (bisschop van Rotterdam) als hoofdcelebrant.

Avond van Barmhartigheid
Op zaterdag 27 januari is om 19:00 in de St. Clemenskerk in Nes de Avond van Barmhartigheid plaats, met mgr. Van den Hout (bisschop van Groningen-Leeuwarden) als hoofdcelebrant.

Catechese
Op zaterdag 27 januari om 09:00 wordt op de locatie Het Zwanewater (Nes, Ameland) catechese gegeven door mgr. Hendriks (bisschop van Haarlem-Amsterdam), over het thema ‘Pelgrims van Hoop’.

College tour
Op zondag 28 januari om 13:15 is er bij de St. Clemenskerk in Nes een ‘College-tour’ met mgr. Mutsaerts (hulpbisschop van ‘s-Hertogenbosch).