een levenlang leren

in het centrum voor catechese & spiritualiteit

(laatste update 7-9-2021)

Titus Brandsma HuisDe Sint-Vitusparochie wil vanuit de katholieke traditie gelegenheid geven ieders spiritualiteit een leven lang te laten groeien, ontwikkelen en verdiepen. Andere tradities worden daarbij niet uit het oog verloren.

Voor online bezinning, klik op gebeden, teksten, liederen en verhalen.

Langzamerhand worden er weer activiteiten aangeboden vanuit het Centrum voor Catechese en spiritualiteit. Zie het programma van het cursuswerk najaar 2021.

Aswoensdagviering in Bonifatiuskerk

Wij bieden:

De bijeenkomsten van de kindercatechese, klupcatechese en de jongerengroep. gaan online verder.
Achter de iconen onderaan deze pagina worden na de lockdown de activiteiten vermeld, die er dan zullen zijn uitgesplitst naar soort.

Op de parochiekalender worden de activiteiten opgenomen die wel of in gewijzigde vorm doorgaan.

De website geloveninleeuwarden is een initiatief van de gezamenlijke kerken in Leeuwarden. Op deze site zijn de activiteiten van de verschillende kerken in Leeuwarden te vinden. Iedereen wordt uitgenodigd ook activiteiten in een van de andere kerken bij te wonen.

Voor alle activiteiten in het Titus Brandsma Huis is aanmelding verplicht.

Hoe geeft u zich op
via aanmeldformulier
– per e-mail: kerkelijkbureau@sintvitusparochie.nl
– of telefonisch ( 06 82 40 36 80 ) op dinsdag en vrijdag van 9.30 tot 11.00 uur.

413c0143205c26956ba39f2799dd407b--67ed5b45:175c92d229e:-6653

18 September 2021 16:45 - 20:30

bibliotheek open rond zaterdagavondviering in Dominicuskerk - Parochiehuis Dominicuskerk, Harlingerstraat 26, Leeuwarden, Leeuwarden