een levenlang leren

in het centrum voor spiritualiteit & catechese

Titus Brandsma HuisDe Sint-Vitusparochie wil gelegenheid geven ieders spiritualiteit een leven lang te laten groeien, ontwikkelen en verdiepen vanuit de katholieke traditie. Andere tradities worden daarbij niet uit het oog verloren.

Er is een ruim aanbod van uiteenlopende lezingen en cursussen, activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen op het gebied van bijbel, geloof en spiritualiteit (klik in foto rechts voor het programmaboekje 1e halfjaar 2020). De activiteiten zijn gerangschikt naar soort.
Uitgebreide informatie per categorie vindt u ook achter de pictogrammen onderaan deze pagina.

Iedereen is welkom ook belangstellenden van buiten de parochie. We stellen het wel op prijs als u zich opgeeft bij het kerkelijk bureau wanneer u een bijeenkomst wilt bijwonen. De activiteiten vinden plaats in het Titus Brandsma Huis, tenzij anders vermeld. Soms verwijzen we door naar geloofsactiviteiten buiten de parochie, zie ook https://www.geloveninleeuwarden.nl/

I.v.m. het coronavirus zijn voorlopig alle activiteiten afgelast. De laatste ontwikkelingen staan steeds op de openingspagina van de website.

uitgelichte activiteit