een levenlang leren

in het centrum voor catechese & spiritualiteit

Titus Brandsma HuisDe Sint-Vitusparochie wil – vanuit de katholieke traditie – gelegenheid geven ieders spiritualiteit een leven lang te laten groeien, ontwikkelen en verdiepen. Andere tradities worden daarbij niet uit het oog verloren.

Door corona vervallen alle activiteiten tot 28 november. Voor na die datum is nog geen beslissing genomen. Kijk daarom regelmatig op de parochiekalender.  Die wordt doorlopend bijgewerkt.

Het najaarsprogramma
Via een klik op de herfstfoto komt u in de activiteitengids met het najaarsprogramma van het centrum voor Catechese en Spiritualiteit in het Titus Brandsma Huis.
In de gids staat achtergrondinformatie over lezingen, cursussen en verdere activiteiten en hoe u zich kunt aanmelden.
Achter de iconen onderaan deze pagina staan alle activiteiten per categorie bij elkaar.

Aanmelding verplicht

– om deel te nemen aan een activiteit aanmelding graag zo vroeg mogelijk; het liefst tot een week vóór de activiteit
– bij opgave activiteit, datum en activiteitennummer vermelden, tenzij er geen nummer wordt aangegeven

Hoe geeft u zich op

aanmelding  via het aanmeldformulier heeft de voorkeur
– opgave kan ook per e-mail: kerkelijkbureau@sintvitusparochie.nl
– of telefonisch (058-2120984) op maandag en woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur)

Voor online bezinning, zie ook de nieuwspagina.