een levenlang leren

in het centrum voor catechese & spiritualiteit

(laatste update 26-01-2022)

Titus Brandsma HuisDe Sint-Vitusparochie wil vanuit de katholieke traditie gelegenheid geven ieders spiritualiteit een leven lang te laten groeien, ontwikkelen en verdiepen. Andere tradities worden daarbij niet uit het oog verloren.

Zie het programma van het cursuswerk voorjaar 2022
Voor online bezinning, klik op gebeden, teksten, liederen en verhalen.

We hopen u op korte termijn weer te kunnen ontmoeten bij onze activiteiten in het gerenoveerde Titus Brandsma Huis.

<<klik hier>> voor de activiteiten in april/mei 2022

Verder bieden wij:

Op de parochiekalender worden de activiteiten opgenomen die wel of in gewijzigde vorm doorgaan.

De website geloveninleeuwarden is een initiatief van de gezamenlijke kerken in Leeuwarden. Op deze site zijn de activiteiten van de verschillende kerken in Leeuwarden te vinden. Iedereen wordt uitgenodigd ook activiteiten in een van de andere kerken bij te wonen.

Voor alle activiteiten in het Titus Brandsma Huis is aanmelding verplicht.

Hoe geeft u zich op
via aanmeldformulier
– per e-mail: kerkelijkbureau@sintvitusparochie.nl
– of telefonisch ( 06 82 40 36 80 ) op dinsdag en vrijdag van 9.30 tot 11.00 uur.

413c0143205c26956ba39f2799dd407b--728c5531:17e70b9edba:-1d28

17 May 2022 12:30 - 13:00

'Huis van Stilte' in uw eigen huis

Elke dinsdag van 12.30 tot 13.00 uur (of op een ander tijdstip) kunt u een half uur in stilte bidden en mediteren in uw eigen huis.
Na de lockdown hopen we weer samen te komen om te mediteren en bidden in het parochiehuis van de Dominicuskerk. Zodra dit het geval is, melden we dat in een nieuwsbericht en op de parochiekalender.

Hierbij >>>DE WEKELIJKSE NIEUWE TEKST>>> voor wie graag mediteert op een tekst met afbeelding, maar u kunt ook stil zijn op uw eigen manier.

Laten we elkaar (op afstand) nabij zijn!
Germa Kamsma-Kunst