een levenlang leren

in het centrum voor catechese & spiritualiteit

Titus Brandsma HuisDe Sint-Vitusparochie wil vanuit de katholieke traditie gelegenheid geven ieders spiritualiteit een leven lang te laten groeien, ontwikkelen en verdiepen. Andere tradities worden daarbij niet uit het oog verloren.

Voor online bezinning, klik op gebeden, teksten, liederen en verhalen.

Klik hier voor het voorjaarsboekje 2021 (zie hieronder bij lockdown) van het Titus Brandsma Huis met daarin alle lezingen, cursussen en activiteiten in het Centrum voor Catechese en Spiritualiteit.

LOCKDOWN
Alle activiteiten uit het voorjaarsboekje catechese en spiritualiteit zijn afgezegd tot 9 februari, behalve de bijeenkomsten van de kindercatechese, klupcatechese en de jongerengroep. Die gaan alle drie online verder.

Achter de iconen onderaan deze pagina komen na de lockdown de activiteiten uitgesplitst naar soort.

Op de parochiekalender worden alle activiteiten opgenomen die in het boekje staan vermeld. Ook evt. wijzigingen worden daarin opgenomen.

De website geloveninleeuwarden is een initiatief van de gezamenlijke kerken in Leeuwarden. Op deze site zijn de activiteiten van de verschillende kerken in Leeuwarden te vinden. Iedereen wordt uitgenodigd ook activiteiten in een van de andere kerken bij te wonen.

Voor alle activiteiten is aanmelding verplicht.

Hoe geeft u zich op
via aanmeldformulier
– per e-mail: kerkelijkbureau@sintvitusparochie.nl
– of telefonisch (058-2120984) op maandag en woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur)