een levenlang leren

in het centrum voor catechese & spiritualiteit

(laatste update 7-9-2021)

Titus Brandsma HuisDe Sint-Vitusparochie wil vanuit de katholieke traditie gelegenheid geven ieders spiritualiteit een leven lang te laten groeien, ontwikkelen en verdiepen. Andere tradities worden daarbij niet uit het oog verloren.

Voor online bezinning, klik op gebeden, teksten, liederen en verhalen.

Langzamerhand worden er weer activiteiten aangeboden vanuit het Centrum voor Catechese en spiritualiteit. Zie het programma van het cursuswerk najaar 2021.

Aswoensdagviering in Bonifatiuskerk

Wij bieden:

De bijeenkomsten van de kindercatechese, klupcatechese en de jongerengroep. gaan online verder.
Achter de iconen onderaan deze pagina worden na de lockdown de activiteiten vermeld, die er dan zullen zijn uitgesplitst naar soort.

Op de parochiekalender worden de activiteiten opgenomen die wel of in gewijzigde vorm doorgaan.

De website geloveninleeuwarden is een initiatief van de gezamenlijke kerken in Leeuwarden. Op deze site zijn de activiteiten van de verschillende kerken in Leeuwarden te vinden. Iedereen wordt uitgenodigd ook activiteiten in een van de andere kerken bij te wonen.

Voor alle activiteiten in het Titus Brandsma Huis is aanmelding verplicht.

Hoe geeft u zich op
via aanmeldformulier
– per e-mail: kerkelijkbureau@sintvitusparochie.nl
– of telefonisch ( 06 82 40 36 80 ) op dinsdag en vrijdag van 9.30 tot 11.00 uur.

413c0143205c26956ba39f2799dd407b--67ed5b45:175c92d229e:-730e

30 November 2021 12:30 - 13:00

'Huis van Stilte' in uw eigen huis

Elke dinsdag van 12.30 tot 13.00 uur (of op een ander tijdstip) kunt u een half uur in stilte bidden en mediteren in uw eigen huis.
Na de lockdown hopen we weer samen te komen om te mediteren en bidden in het parochiehuis van de Dominicuskerk. Zodra dit het geval is, melden we dat in een nieuwsbericht en op de parochiekalender.

Hierbij >>>DE WEKELIJKSE NIEUWE TEKST>>> voor wie graag mediteert op een tekst met afbeelding, maar u kunt ook stil zijn op uw eigen manier.

Laten we elkaar (op afstand) nabij zijn!
Germa Kamsma-Kunst